Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-04@20:10:42 GMT

درِ «درکه» و «دربند» تخته می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۴۰۴۷۰

درِ «درکه» و «دربند» تخته می‌شود؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سید حمید موسوی شهردار منطقه یک تهران، به تشریح تمهیدات اندیشیده شده درباره دستفروشی‌های واقع در این منطقه پرداخت و گفت: یکی از کار‌های بزرگ که منطقه یک انجام داد، بحث بستن مسیر‌های منتهی به کوهستان بود؛ ما در ایام کرونا حتی قبل از اینکه مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا را داشته باشیم، مسیر‌های منتهی به کوهستان را با هماهنگی فرماندار تهران و پلیس انتظامی بستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این کار تا زمانی ستاد ملی مقابله با کرونا اجازه دستفروشی را آزاد نکرده بود، اجازه این کار داده نشد و ما توانستیم مسیر دربند، درکه، کلک‌ چال و سوهانک را داشتیم را ببندیم.

شهردار منطقه یک گفت: تعداد مراجعه کننده به این مناطق در ایام شیوع کرونا نبود چراکه بسیاری از افراد به دلیل ممنوعیت مسافرت‌ها در ایام کرونا به این مناطق مراجعه می‌کردند و فکر می‌کنند با حضور در این مناطق می‌توانند به سلامتی‌شان کمک کنند در حالی عکس این مساله بود.

وی ادامه داد: ما یکی از مناطقی بودیم که براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا حتی از باز بودن بوستان‌ها هم جلوگیری کردیم.

شهردار منطقه یک گفت: اگرچه سوال شما ناظر به امکان دستفروشی در این مسیر بود، اما ما حتی روی وجود خود رستوران‌ها و محل‌های پذیرایی را در این مناطق بحث داریم.

وی ادامه داد: مشکل اینجاست که عمده رستوران‌ها و مکان‌های پذیرایی در حریم یا بستر رودخانه‌ها هستند، برای مثال در مسیر دربند شاهد هستیم که در برخی قسمت‌ها افراد پل زدند و بر روی پل در حال پذیرایی از افراد هستند.

موسوی گفت: این مساله بسیار خطرناک است چراکه اگر وسایلشان به داخل رودخانه سقوط کند یا اینکه پل تخریب شود و اگر اتفاقی صورت بگیرد، قطعا این مساله منجر به سیل می‌شود.

وی ادامه داد: ضمن اینکه فاضلاب این‌ها هم یکی از موضوعات مهمی است که موجب شده که رودخانه دربند را یکی از خالص‌ترین رود‌های موجود در شهر تهران است را بسیار آلوده می‌کند، با وجودی که این رودخانه به طور مستقیم از کوهستان سرازیر می‌شود.

وی گفت: ما به عنوان شهرداری آماده هستیم که از ظرفیت‌های اداره کل حریم و کمیته فنی حریم وجود دارد استفاده کنیم تا اقدام به جانمایی مجدد و ساماندهی این فضا بپردازیم تا این خدمات به صورت بهداشتی و مهندسی به مردم ارائه شود.

موسوی تصریح کرد: وجود ابنیه در این منطقه یکی از مصادیق گلایه‌مندی ما هم هست که از سالیان گذشته شکل گرفته است و ما از سال گذشته به هیچ عنوان اجازه توسعه این فضا‌ها را ندادیم و اعلام آمادگی هم کردیم.

وی ادامه داد: اگر ما بخواهیم برای مساله تخریب به این موضوعات وارد شویم، باید به سمت کمیسیون ماده ۱۰۰ است که بسیاری متصرفین نسبت به آرای ما دستور موقت گرفته‌اند، اما اگر امروز سازمان آب منطقه‌ای به این مساله ورود کند، می‌تواند بدون حکم دادگاه راحت می‌تواند این موارد را اعمال قانون کند.

شهرداری منطقه یک گفت: در این صورت ما هم می‌توانیم در کنارشان یک کار مشترک انجام دهیم و نسبت به ساماندهی مسیر دربند، درکه و گلاب دره اقدام کنیم.

وی ادامه داد: همانطور که مستحضرید این مسیر‌ها برای تهران بسیار خطرناک هستند و در این دوسال با توجه به بارندگی‌های زیادی که در این منطقه صورت گرفته است، در تلاش هستیم که خودمان نسبت به مقاوم سازی زیربنای این ساختمان‌ها هرچند که غیرقانونی ساخته شده‌اند، بپردازیم.

موسوی افزود: در نتیجه خواهش ما این است که دستگاه‌های مسئول نسبت به این مساله ورود پیدا کند و شهرداری هم در کنارشان آماده ارائه خدمات هم در اعمال قانون و هم در طراحی فضا‌های جدید است که خود این فضا‌ها مدنظر مراجعان و کوهنوردان است.این افراد نیاز به محیط پذیرایی دارند و بالاخره اگر جایی را تخریب می‌کنیم، باید فضایی را برای نیاز منطقی و طبیعی خواسته گردشگران را جامع عمل بپوشانیم و نسبت به این مساله را پاسخگو باشیم.

میزان

انتهای پیام/

20 / 20 شهردار منطقه یک «درکه» دربند درِ «درکه» و «دربند» تخته می‌شود ساماندهی مغازه‌ها دستفروشان مناطق درکه و دربند مسیر دربند، درکه، کلک‌ چال و سوهانک سید حمید موسوی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شهردار منطقه یک درکه دربند ساماندهی مغازه ها شهردار منطقه یک مسیر دربند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۰۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان گفت: محله حصه کم‌برخوردار است که برای پیشرفت و آبادانی آن خیابان شهید رئیسی، میدان شهید مدرس و میدان عروج (شش راه) در حال راه‌اندازی است تا این محله در مسیر توسعه قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد صیرفی‌نژاد در نشست صمیمانه فرماندار با شهرداران مناطق ۷، ۱۰ و ۱۴ شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه لزوم توجه مسئولان به افزایش سرانه فضای سبز در مناطق از اهمیت خاصی برخوردار است، اظهار کرد: مدیران ارشد شهری همواره برای رفاه شهروندان توجه به اجرای سریع پروژه‌های عمرانی را در دستور کار قرار داده‌اند.

وی ادامه داد: تراکم جمعیت محله حصه نسبت به منطقه ۱۰ زیاد است و نسبت به سایر محله‌های منطقه به فضای سبز بیشتری نیاز دارد.

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان تصریح کرد: امروزه مفهوم شهرها بدون وجود فضای سبز مؤثر در اشکال گوناگون آن قابل مقایسه نیست.

صیرفی‌نژاد ادامه داد: شهرها به عنوان کانون‌های تمرکز فعالیت و زندگی انسان‌ها برای اینکه بتوانند پایداری خود را تنظیم کنند چاره‌ای جز پذیرش ساختار و کارکردی متأثر از سیستم‌های طبیعی ندارند؛ در این میان فضاهای سبز شهری جز ضروری و لاینفک پیکره یگانه شهرها نقش اساسی دارد و کمبود آن می‌تواند اختلالات جدی در حیات شهرها به‌وجود آورد.

وی خاطر نشان کرد: به دنبال پیشرفت و آبادانی خیابان شهید رئیسی و میدان عروج (شش راه) و ایجاد فضای سبز برای این دو خیابان، ضلع جنوبی محله حصه تبدیل به پارک جنگلی ۲۶ هزار متری خواهد شد که امیدوارم این فضای سبز تأثیری مناسب روی کیفیت زندگی در این محل داشته باشد.

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان گفت: محله حصه کم‌برخوردار است که برای پیشرفت و آبادانی آن خیابان شهید رئیسی، میدان شهید مدرس و میدان عروج (شش راه) در حال راه‌اندازی است تا این محله در مسیر توسعه قرار گیرد.

صیرفی‌نژاد ادامه داد: پارک‌ها و توسعه فضای سبز یکی از عوامل مقابله با آلودگی‌های زیست‌محیطی و ایجاد شرایط آب و هوای مناسب و سالم است که به‌منظور توسعه فضای سبز و به علت مشکل آب تاکنون اقدامی انجام نشده بوده است.

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان گفت: حمایت مسئولان در ایجاد فضای سبز مناطق محروم یکی از رویکردهای مدبرانه است که امیدواریم بتوانیم در این مناطق گام مؤثری برای توسعه فضای سبز و ایجاد امکانات رفاهی برداریم.

وی با تشریح مشکلات منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان گفت: در دوره ششم توجه به محله محوری در راستای رفع معضلات شهروندان در دستور کار قرار گرفت و توانستم خدمات عمرانی و فرهنگی قابل توجهی به شهروندان ارائه دهیم؛ امیدوارم با حضور فرماندار و عضو شورای اسلامی معضلات منطقه رفع شود.

به گزارش ایمنا، علی احمدی فرماندار اصفهان و محمدرضا فلاح عضو شورای اسلامی شهر اصفهان ضمن بازدید از پارک ۲۶ هزار متری حصه در نشست هم اندیشی معتمدین و مؤثرین محلات مناطق ۱۰، ۷ و ۱۴ شهرداری اصفهان در مهمانسرای منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان حضور یافتند

در ادامه این نشست معتمدان و موثرین منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان مشکلات خود را بیان کردند و فرماندار قول داد با حضور بیشتر در منطقه در جریان معضلات قرار گیرد.

کد خبر 750071

دیگر خبرها

  • نقاشی شاهکار معلم ژاپنی روی تخته سیاه کلاس
  • فیلم | تشییع شهید گمنام در ارتفاعات کوهپایه کرمان
  • شریفی تخته گاز با فجر به دنبال صعود
  • ۳ مساله تاثیر گذار بر تحولات منطقه
  • امداد رسانی هلال احمر به ۲۰ استان متأثر از سیل
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • افتتاح اقامتگاه سنتی دربند در مهدیشهر
  • فوت‌وفن پخت املت قهوه‌خانه‌های دربند
  • (ویدئو) فوت‌وفن پخت املت به سبک قهوه‌خانه‌های دربند
  • ۴۰۰ سال پیش شغل اصلی مردم دربند خرید و فروش برده بود!