Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

محمد سالاری درباره طرح موضعی رود دره اوین درکه (اسلام آباد)، گفت: مدیریت شهری دوره پنجم در راستای تحقق رویکرد انسان محوری، توسعه قلمرو ها و عرصه های عمومی را در برنامه پنج ساله سوم و برنامه اولویت محور سال جاری قرار داده است.

سالاری ادامه داد: رود دره اسلام آباد حدود 133 هکتار مساحت دارد و در محدوده منطقه 2  واقع شده است که شهردار تهران در جلسات گذشته هم اندیشی با اعضای شورای شهر،‌ از برگزاری جلساتی در خصوص تدوین برنامه مداخله در محدوده دره اسلام‌آباد حد فاصل بزرگراه همت تا بزرگراه یادگار امام خبرداد که در همین راستا جلسه ای را با مدیران،‌ مسوولین و مشاور تهیه کننده طرح موضعی رود دره اوین درکه برگزار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه در چشم انداز پیش روی این برنامه، احترام به حق سرپناه ساکنین با حفظ الگوهای سکونتی موجود، ایجاد یک قلمرو عمومی شهری خوش‌نام و پرآوازه در تعامل فضایی کامل با کلیت شهر مورد توجه جدی است، اظهار داشت: مقرر شده است، عرصه ها و محورهای پیاده این طرح برای ایجاد فضاهای تفرجگاهی و ورزشی اهالی منطقه و محلات پیرامونی در نظر گرفته شود و در عین حال ویژگی‌های اقلیمی آن به محیط زیست شهری کمک کند.

سالاری تصریح کرد: بسترسازی لازم جهت انجام فعالیت های فرامنطقه‌ای، علی الخصوص فعالیت های معطوف به گردشگری شهری در طرح مذکور ضامن ایجاد اشتغال پایدار برای ساکنین و سایرین بوده و نگهداری فعال و سرزنده عرصه قابل توجه باغات و فضاهای باز تحت مالکیت خصوصی، توجیه اقتصادی خواهد داشت و نهایتاً شکل گیری تنوع عملکردی، حس مکان شهری و حس هویت در مکان با اتکا بر سه عنصر فرم، فعالیت و تصویر ذهنی را در مخاطبین ایجاد خواهد کرد.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران با اشاره به موضوعات مطروحه در جلسه گفت: توجه جدی مدیریت شهری و مشاور بر پیوست اقتصادی این پروژه به عنوان یکی از وسیع ترین قلمرو های عمومی و گردشگری شهر یکی از موارد مورد تاکید در این جلسه بود،‌ به نحوی که هزینه‌های اجرای پروژه معطوف به کاربری های سازگار و متجانس در آن پیش بینی شود.

سالاری با اشاره به رویکرد و اهتمام جدی شهردار تهران در این خصوص گفت: توصیه و تاکید من بر این است که اولاً فرآیند تدوین نهایی برنامه و تصویب آن در کمیسیون ماده ۵ تسریع شود و ثانیاً اجرای این طرح بزرگ مقیاس با محوریت شهرداری منطقه 2 که اهتمام لازم را نیز برای پیشبرد طرح دارد، با تفویض کامل اختیارات و البته با مشارکت تمامی ذینفعان، ساکنین و مالکین خصوصی و سایر واحدهای ستادی شهرداری تهران پیش برود و نهایتا توپوگرافی و بستر طبیعی رود دره و جداره‌های آن حفظ شود.

وی بیان داشت: همچنین همانند برخی تجربیات گذشته در خصوص ساماندهی رود دره ها،‌ از مصنوع کاری ها و مداخلات عمرانی در بستر رودخانه‌ها و رودره ها جدا پرهیز شود تا در مقابل حوادثی مانند طغیان های بارندگی و سیلاب ها آسیب نبیند که البته خوشبختانه این مهم از جمله موارد مورد توجه مدیران شهرداری نیز است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مدیریت شهری شهردار تهران گردشگری شهردار تهران گردشگری محمد سالاری مدیریت شهری رود دره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۶۴۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی بر راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، علی گودرزی زاده پیش از ظهر امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در جلسه با پارلمان کودک اظهار کرد: کتابخانه سیار فعلی این نهاد در طول هفته در پنج روستا خدمت رسانی می‌کند.

وی افزود: در روزهای جمعه و مناسبت‌هایی که وجود دارد، کتابخانه سیار در بخش‌های مختلف شهر در حال خدمت رسانی است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی بر راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک تاکید کرد.

گودرزی زاده افزود: کتابخانه سیار در قالب یک خودرو مینی‌بوس جوابگوی نیاز شهروندان کلان‌شهر اراک با این وسعت و جمعیت نیست.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مطالبات پارلمان کودک استفاده از کتابخانه‌های سیار است، این کتابخانه‌ها می‌تواند در مناطق محروم و در شهر و در حاشیه شهرها در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی کمک کننده باشد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی اضافه کرد: با توجه به نقشی که این کتابخانه‌ها می‌تواند در کارهای فرهنگی ایفا کند از شهردار اراک و اعضای شورا که دغدغه این مهم را دارند، درخواست داریم یک خودرویی در اختیار این نهاد قرار گیرد تا با مناسب سازی به صورت کتابخانه سیار در خدمت همشهریان باشد.

گودرزی زاده ادامه داد: در خصوص مطالبه شورای کودکان برای ایستگاه مطالعه هم، هم اینک در کتابخانه‌ها ایستگاه مطالعه وجود دارد.

وی گفت: با توجه به مطالبه برای ایجاد ایستگاه مطالعه در ایستگاه‌های اتوبوس و تاکسی این آمادگی وجود دارد که کتاب‌هایی در این محل‌ها قرار داده شود تا مورد استفاده شهروندان قرار گیرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی اظهار کرد: یک درخواست و مطالبه وجود دارد مبنی بر اختصاص کتابخانه‌های مادر و کودک در پارک‌ها و مراکز تفریحی که امید می‌رود با در اختیار قرار دادن فضای مورد نیاز، این نهاد را در خدمت رسانی بهتر به شهروندان یاری کنیم.

گودرزی زاده ادامه داد: این خدمت رسانی تنها در حد قفسه برای کتاب نباشد، بلکه در صورت نیاز به مادران و کودکان مشاوره ارائه شود.

کد خبر 750087

دیگر خبرها

  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • نامه نگاری های ارتقای آبسرد به بخش انجام شده است
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • تکمیل زیرساخت‌های اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان تا مردادماه
  • این اتوبوس شمیران به در و دیوار می‌خورد
  • تعدادی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ‌ها مانده است
  • انتقاد محسن هاشمی از شهردار تهران؛ فخر فروشی می‌کند
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • ارتقای حمل‌ونقل عمومی در پرند ضروری است