Web Analytics Made Easy - Statcounter

حال تصور کنید محله‌ درکه که میزبان بسیاری از گردشگران و کوهنوردان است با کمبود مخزن زباله در بسیاری از کوچه‌ها مواجه است. شیب تند و پله‌های بسیار زیاد برخی از کوچه‌ها باعث شده مخزن زباله‌ در آن قسمت قرار نگیرد. در کوچه‌های کم‌عرض هم به‌رغم اینکه مخزن زباله هست اما زباله‌ها به سختی جمع‌آوری می‌شود. از آنجایی که امکان ‌ تردد ماشین‌های مکانیزه حمل زباله از خیابان شهید میراسماعیلی وجود ندارد تمامی زباله‌ها با موتورهای سه چرخ جمع‌آوری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در برخی از کوچه‌های درکه به دلیل فقدان مخزن زباله حتی در کوچه‌هایی که شیب چندانی ندارد شاهد رها شدن حجم زیادی از زباله‌ها در قسمتی از کوچه هستیم که نه تنها چهره‌ محله را بسیار زشت کرده است بلکه در زمان شیوع ویروس کرونا می‌تواند بسیار غیربهداشتی باشد و سلامت شهروندان درکه را به خطر بیندازد.  


علاوه بر آلودگی محیط‌زیستی که شهروندان درکه در محله با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند باید گفت این معضل به قسمت‌های بالای کوه و حتی جنگل زیبای کارا هم سرایت کرده است. تا جایی که اگر اوضاع به همین شکل پیش برود تا چند سال دیگر جنگلی به اسم جنگل کارا وجود نخواهد داشت. این درحالی است که در این فصل گردشگران و کوهنوردان بسیار زیادی برای گذراندن اوقات فراغت و لذت از طبیعت به جنگل کارا می‌روند و در آنجا چادر می‌زنند و روز را به شب می‌رسانند. اما موضوع مهم و قابل توجه این است که افزایش حجم زباله‌های رها شده و غیرقابل تجزیه، قطع درختان برای پخت غذا و آسیب رساندن به درختان به معضلات اصلی جنگل کارا تبدیل شده است.

کد خبر 603632 برچسب‌ها سفر همشهری محله کوه محیط زیست جنگل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سفر همشهری محله کوه محیط زیست جنگل مخزن زباله زباله ها کوچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۹۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبگیری ۸۱ درصد کل مخازن سدهای خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان،  مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه با وقوع بارش‌های اخیر ظرفیت سد دز بطور ۱۰۰ درصد تکمیل شد، گفت: با ظرفیتی که در سد ایجاد کردیم موفق شدیم سیلاب ورودی به سد دز که پیک آن بالای ۲ هزار و متر مکعب بر ثانیه است در مخزن ذخیره کنیم و با خروج از رودخانه‌های فصلی ایجاد ظرفیت شد.

صدریان فر گفت: کارشناسان ورودی سد دز را رصد می کنند تا چنانچه نیاز به خروج آب بیشتر باشد آن را افزایش دهیم تا مشکلی برای مردم و کشاورزی آنها به وجود نیاد.

وی افزود: چنانچه آورد ما در بالا دست سد دز بیشتر شود جای نگرانی نیست و اوضاع تحت کنترل است.

صدریان فر در رابطه با وضعیت آبگیری در دیگر سد‌های استان پس از بارندگی دو روز گذشته، بیان کرد: در حال حاضر ۸۱ درصد کل مخازن سد‌های استان آبگیری شده است، در زنجیره کارون بالای ۹۱درصد و در سد دز صدرصد آبگیری شد.

مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان خاطر نشان کرد: وقوع سیل بعید است، در حال رصد سامانه‌های بارش هستیم، به نظر می‌رسد بارش‌های بعدی به این شدت نیست، اما اگر هم شدید باشد نگران نیستیم.

وی این را هم گفت که ظرفیت مخزن سد کرخه ۵ میلیاردو ۲۶۰ میلیون مترمکعب است که باوجود بارش‌های اخیر تنها ۲میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب آن پر شده و بالغ بر ۳ میلیارد مترمکعب ظرفیت آن هنوز خالی است.

دیگر خبرها

  • آبگیری ۸۱ درصد کل مخازن سدهای خوزستان
  • «باغ حاجی» از بیم تخریب تا امید آبادانی
  • ۸۱ درصد مخازن سدهای خوزستان پر شد/ آخرین وضعیت سد دز
  • هشدار مهم هواشناسی پس از پر شدن ۸۱ درصد مخازن سد‌های خوزستان
  • کاهش حجم آب سد طالقان علت کاهش حق آبه قزوین
  • اطلاعیه قطعی برق در شهرکرد
  • قطعی برق در برخی مناطق شهرکرد
  • تصاویری تلخ از داخل کوچه‌های شهرک چوبی سوخته در گیلان | آتش از کجا شروع شد؟
  • شستشوی مخزن زمینی ۱۰۰ مترمکعبی روستای عسگرآباد ارومیه
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در فلارد